Copyright 2017 - Custom text here

Welkom

De kustvaarder Anda is in 1936 gebouwd in Delfzijl en een van de laatste nog varende Groninger coasters. Hierdoor is de Anda, met haar leeftijd van 80 jaar (2016), een zeldzaamheid geworden en is het een varend monument. Vaak wordt zij ingezet bij nationale en internationale maritieme evenementen. 

Ook is de Anda een officiële trouwlocatie voor de gemeente Delfzijl.

Mogelijkheden

Haar historie en veelzijdigheid maakt de Anda tot een unieke en intieme locatie voor uw receptie, presentatie, vergadering, lunch, diner of feest met uw familie, vrienden of 

Zakenrelaties.

Aan dek is het heerlijk vertoeven, maar ook binnen, in het sfeervol en nostalgisch ingerichte ruim heeft u vele mogelijkheden. Op koude dagen zorgt de grote sfeervolle houtkachel voor ouderwets warme gezelligheid.

Catering

Ook aan de innerlijke mens ontbreekt het aan niets, de Anda beschikt over een uniek maritiem café en verzorgt daarnaast o.a. hapjes, lunches en diverse buffetten.

Locatie

De Anda ligt in Delfzijl. In overleg kan uw evenement ook op een andere locatie plaatsvinden. De Anda kan hiervoor aanleggen op verschillende plaatsen naar keuze.